Tuesday, February 19, 2013

Spiritto!

Bismillahrirahmanirrahim

Sejak study kat oversea orang ni sangat sangat terasa bila iman naik dan bila iman turun.Dulu masa duduk asrama masa zaman sekolah menengah banyak pengisian.Kat sini still ada tapi bukan semua kita mampu nak grab.

Moment yang paling aku tak suka adalah bila iman turun.Ya Allah seksanya! Seriously.Rasa nak buat apa saja tanpa fikir.Tak suka!

"Sebesar-besar dosa adalah kita melakukan dosa itu saat kita tahu bahawa itu adalah dosa"

Plus kat rumah aku,bilik seorang je memang sangat besaaar cabaran.So selalunya aku selalu terjah je rumah-rumah ikhwah lain nak isi masa.Nasib baik bestfriends.Hehehe

Aku tak suka hidup dalam group orang alim tapi bermaksiat dan aku lebih suka hidup dalam suasana masyarakat yang pelbagai tapi aku tak lakukan maksiat.

"Every night and every day never forget to say La Ila Ha Illa Allah-Mesut Kurtis"

Mohon doa semua.Doakan aku terus thabat dan kuat untuk tempuh hidup disini.Doakan 2nd year aku! :)

3 comments:

Anonymous said...

just dropping by to say hello

Anonymous said...

Thіs is a topic thаt is clοse to my
heart... Many thаnks! Exactlу whеге are
your сontact detаilѕ though?

Hеre iѕ mу wеbsite is it legal to buy ephedrine online

Anonymous said...

It is Miuccia [url=http://www.furworld.ru/ ]меховая фабрика [/url] and Patrizio Bertelli who discover the secret of Prada and invent the first black nylon Prada handbag in the world which opens the successful and beneficial entrance of famous handbag brand. Prada Handbags is known for its fantastic. Every woman wants a Prada handbag which presents the fashion and the way of life. Prada store sells cheap Prada, including Prada purses and Prada handbags. [url=http://www.furworld.ru/ ]шубы от производителя [/url] is the best way for you to pick a bag of high quality and greatest designed. With the development of Prada, large numbers of [url=http://www.furworld.ru/ ]Шубы оптом [/url] are established. Purchasing Prada handbags and Prada wallets in [url=http://www.furworld.ru/ ]меховая фабрика [/url] will save you quite a few money and time. [url=http://www.furworld.ru/ ]мех [/url] is another good option for you. [url=http://www.furworld.ru/ ]мех [/url] will not let you down.