Friday, January 28, 2011

Apa yang anda fikir tentang POKE ?

Poke .semua dah taw makhluk ni .tapi ramai orang buat tak taw je kat dia .
sebab orang describe macam2 pasal makhluk ni .dan sebab ape Mark Zuckerberg letak makhluk ni kat Facebook ? haa .



tapi aku suka main poke neh .orang poke kite ,kite balas la balik .
ade sorang hamba Allah ni mernagkap kawan aku yg sangat suke berbalas poke ,sampai status dia :



dan korang rase best tak kalau Facebook yang akan datang perkenalkan
variasi button2 yang boleh buat kite happy selain button poke ,seperti



confirm best gila . haih . :)

3 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

haha! same here lh,
aku pom suka maen poke-poke org. xD

Muhaimin Saharudin said...

ye ,bapak best kalau dpt poke ! haha ,

sofwahayati said...

gile poker. haha