Wednesday, January 19, 2011

Tweet Tweet ..

Salam .kali ini nak share ngan korang twitter aku .
idea untuk menternak burung utusan ni tercetus lepas aku kena tipu
pasal Facebook yg nak ditutup ,KONONnya ! cis .kan dah terbuat benda ni .
tapi masih berguna untuk aku mencapubkan diri aku di dalam dunia skrin nih .hakhak .



semua itu rumour je .panik kot org lain .'aku tak'
tapi twitter yang baru aku buat ni mcm best kot !



jgn bising pasal colour taw .tp aku bkn taw sgt nak gune haiwan ni .
buat aku pening ade kot .sorang je follower yang aku knal .
yang lain tu "memang" kenal .sampai PM ,DS Anwar ,DS Nik Aziz pun aku follow jugak .
berjiwa rakyat doe aku ! kah3 .





oke .habis dah .wslm .

2 comments:

Syarafina Sabri said...

haha. lsen l pon x pas ag.
xpe2 smpai la aq ke kuantan satu hari 6t.

Muhaimin Saharudin said...

haha .sabar je .masok u bln 9 .lame gile koot ..
:)