Thursday, February 24, 2011

Terasa Blog-semputku memang dah semput !

1.Malangnya nasib anda wahai blogku :)

Semalam seorang sahabat telah meninggalkan komen di dalam kotak shoutbox .
katanya "tak nampak tulisan la blog kau" .gusar sebentar !
pada waktu itu ,sememangnya blog ini telah berjaya di'hack' oleh sebuah domain yang tidak berdaftar .menilai kesabaran sungguh !
nasib baik lah blogku sudah sembuh kali ini .mungkin Hacker itu mahu bergurau dengan aku .HAHA



2.Result yang masih berteka teki dengan kami .

Isu yang paling panas buat masa neh .rata-rata individu berbangga mengeluarkan 'Fatwa' masing-masing mengenai tarikh keluar keputusan SPM .Namun masih tiada satu fatwa pun yang tepat !
Kepeningan melanda . HAHA .

Ada 5 fatwa tentang topik hangat neh :

1: Minggu lepas (dari tarikh entri neh ditulis)
2: 10 HB Mac
3: 14 HB Mac
4: 28 HB Mac
5: Tak keluar langsung .




Tawakal kepada Allah ye kawankawan !

14 comments:

srikandi cinta said...

hye..hehe..aq nk jd 1st person yg komen netry nih..

1) emin, hack tu cmne blh berlaku??
2) hack tu pe bnde?? hehe.. [ sori cz xtao]

Muhaimin Saharudin said...

ure the first ika ! HAHA

1)hack tu bile org nak try rosakkan sesuatu web2 or blog or pape je yg sewaktu dgnnye .die akan gune server utk rosakkkan web tu .

2)hack tu godam .1malaysia.com cth nye .da tersungkur jatuh kne hack ngan hacker indon .Devilcodze.com .habis terus rosak web tu . nasib baik admin 1malysia tuh ade backup data ,

srikandi cinta said...

ouh.. camtu ekk.. jahatnye org yang hack tuhh..eii..mesti dia nak sabotaj blog org yg dia hack tuhh

sofwahayati said...

hikhik ad orang kene hack. :)

srikandi cinta said...

hehe..org tu dengki kottt

Muhaimin Saharudin said...

SC : mmg hack ni utk rosakkan web org lain .tp kes aku ni bkn sbb pe .mybe nak test je kot .

sofwah : haha ,kau pun mau di hack juge gayenye nii ? :)

sofwahayati said...

blog aku tak mall ouh. tak macam kau punye

Muhaimin Saharudin said...

HAHA .blo aku masih runcit lg la .blog kau ? Mydin ok ? haha

sofwahayati said...

tadek la tapi kalau terus maju @ ekonomi berjaya masih boleh dpertimbangkanla. haha

Muhaimin Saharudin said...

HAHA ,tapi kalau ...... ape name tmpat kat mentiga tuh ? dpn ikm .tah mnde tah nme market tuh .

sofwahayati said...

itu eng hong la. cina woo
kita kene sokong buatan melayu. hikhik

Muhaimin Saharudin said...

haa .baru ingat ! ye ye .tp melayu ttp aku sokong woo ! :)

sofwahayati said...

yeke ko neh. tak caye aku :P

srikandi cinta said...

result oh result..