Tuesday, March 15, 2011

Selamat tinggal Wahai Anda !

Salam .masih sihatkah Blackberry ku ini ? Sudah bersawang nampaknya ,
Kasihan beliau .Namun kali neh aku aku menjengah semula .Lama daah !

Berbalik pada tajuk .Ingin ku luahkan salam terakhir kepada lesen L ku yang sekian lama betakhta di dalam purse kuh .HAHA .Sudah tiba masa anda ditinggalkan .



Tapi liku-liku sebelum nak dapatkan 'awek' baru neh sememangnya susah !
memaksa aku menahan segala cabaran dan dugaan .Banyak dugaannya .Nak taw ? oke .

Dugaan-dugaannya adalah :

1.Kene marah dengan pegawai JPJ *cam bagus je*
2.Kene hon ngan kete lain sebab lambat gerak kat traffic light *L kan !*
3.Lori balak menganjing *sebab die lagi laju dari kita
4.Setakat langgar tiang parking tuh perkara biasa .
5.Sebelum nak test dgn JPJ adalah waktu emosi paling terganggu *HAHAHA

Dan akhirnya ,setelah berhari2 menempuh dugaan-dugaan tuh ,aku telah berjaya mendapatkan Lesen P a.ka 'awek' kott !


*Lesen sebenar x sempat diupload .

dan lepas neh tujuan utama aku adalah membalas segala dugaan di atas .HAHA
Aku akan menganjing lori balak dengan sepenuh hati ,hon manusia2 yang pernah kene kan aku dan marah balik pegawai JPJ tuh .*HAHA .

Takde aa ,jahat sungguh aku kalau gitu .sikit2 je suda .tapi lori balak tuh memang wajib laa . =,="

P/S :Sudah berlesen ,dan doakan supaya lesen aku tak ditarik balik oleh JPJ .Naya aku nak tempuh sekali lagi !

5 comments:

srikandi cinta said...
This comment has been removed by the author.
srikandi cinta said...

haha..lawakgler kot entry kau kali nih...
betol2 kasi aq skit perut ot..kah3!
pape un, congratzz ar bro..
kau mang hebat..
nnty aq tggu kau mai ganu :)

Muhaimin Saharudin said...

HAHAHA .kisah benar taw neh .memang tensyen nak lalui sume tuh .tapi Alhamdulillah aku da lepas sumenyer .HEE :)

mai ganu ? bolee jee .support minyak kete ye ika ! :D

srikandi cinta said...

haha.. bab support myk kete tu ah aq x mo denga.. hehehh :)

xpe2..nnty tggu aq kahwin dgn anak dato' br aq support ko eh.. :D

afza najwa said...

hahaha...congratz ea..:D,sy x amik lg lesen kete...huuu :(