Saturday, January 26, 2013

City Stars

Bismillahirrahmanirrahim.

Haa harini sangat best taw.Disebabkan holiday winterbreak yang baru je start ni,penyakit suka berjalan ni datang dah pada aku.Okay,kepas fikir fikir nak pergi mana,lastly City Stars jugak dipilihnya.

Dari lepas Asar sampai lah ke 11 malam memusing kat situ.Bukan nak beli sangat pun mulanya.Tapi bila dah sampai sana baru teringat yang sekarang ni tengah Winter Sale! Mujur lah ada bawak duit lebih sikit.Duit simpanan dulu dulu.Alhamdulillah.

Haa lepas tu Fizi pulak ajak makan kat Costa Coffee.Sedapp! Harga dia pun alahai.Setahun sekali boleh lah kot.Haha

Alhamdulillah untuk malam ni.Perlu sujud syukur banyak banyak ni.Zara dah,Ravian dah,Costa Coffee dah.Apa lagi yang tak cukup?

"Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?" -Ar Rahman

"Sesiapa yang bersyukur akan ku tambahkan padanya dan sesiapa yang kufur maka sesungguhnya Azab Ku amatlah berat" -Ibrahim

5 comments:

the tempo of life said...

ok, terliur tgk makanan . muka emin dah lain, maybe sebab dah lama tak tgk kot.

Muhaimin Saharudin said...

Haha.lain sangat ke? Lain lah kot dari zaman kat mrsm dulu.hehe dah makin besar maybe.ehh haha

LoNgJaR said...

oh my muka ko jah.. jambu bai.. kalah dah muka aku.. ko tepek salji ke kat muka smpi flawless gitu.. oh, mgkin byk mkn stroberi.. ni yg aku jeles ni.. hahaha

Muhaimin Saharudin said...

Amboiii.Biasalah menurun kulit mak abah.Bersih gituwww.Lagi satu kat sini tak berpeluh.Sejuk je.Maybe tu salah satu faktor kot.So kau kena la pergi Korea.kakaka

LoNgJaR said...

amboiii.. korea katanyeerr.. sape nak sapot kehidupan aku kat sane.. lain la aku kawen ngn org korea.. hahaha