Wednesday, January 23, 2013

Aku jahat.

Bismillahirrahmanirrahim.

Aku jahat.Tapi sebab jahat ni lah aku boleh jadi hebat.Ramai orang give up sebab dieorang tak pernah practickan 'positive thinking' dalam hidup mereka.

Hanya perlu kita ingat adalah,Allah tak akan sesekali menzalimi hamba-hambaNya.Selagi kita berdosa,minta ampun.

Buka lah Nota Cinta Allah "Sesungguhnya Allah tidak akan mengampunkan dosa Syirik kepadaNya dan akan mengampunkan yang selainnya"

Positive thinking terhadap Allah kena kuat.Trust me,Allah tak pernah menzalimi kita.Buktinya "Sesungguhnya Allah tidak akan menzalimi manusia walau dengan apa pun"

So,selalu lah bertaubat dan beristighfar.Allah dengar.

3 comments:

the tempo of life said...

In shaa Allah , kita kena always think positive. believe in Him. :)

Muhaimin Saharudin said...

yup! husnuzzon tu sangat perluu :)

the tempo of life said...

yess ^_^